Probuďme své bohatství v sobě.

"Jsi krásná. Jsi moudrá. Jsi vtipná. Jsi laskavá. Jsi jedinečná. Jsi hodná lásky a náklonnosti. Nikdy nejsi příliš a vždy jsi dost. Jsi vzácná. Jsi diamantem. Růží. Perlou. Jsi největším skvostem Božího stvoření."

Ralph Smart:
JAK SI SPLNIT CÍLE
(tajemství úspěchu)

Ženo, kdo vlastně jsi?

31.03.2014 23:28

Slova, která pronáší krásný mladý muž ve videu níže, se někde v hloubi dotknou dozajista každé z nás. Vyslovuje hluboké pravdy. A dotýká se ran, které všechny důvěrně známe. Neseme si je po staletí. Až jsme téměř uvěřily, že jsou naší přirozenou součástí. Nejsou. A právě teď je ten nejlepší čas bolavé stránky svého ženství uzdravit. Co vy na to, drahé? 

***

"Jsi krásná. Jsi moudrá. Jsi vtipná. Jsi laskavá. Jsi jedinečná. Jsi hodná lásky a náklonnosti. Nikdy nejsi příliš a vždy jsi dost. Jsi vzácná. Jsi diamantem. Růží. Perlou. Jsi největším skvostem Božího stvoření.

Tvoje hodnota je větší než si dokážeš představit. Jsi důležitější než hodnota, kterou ukazuje váha. Nezáleží na tom, jakou značku šampónu používáš. Nebo jaké boty nosíš. Jsi víc, než kolik dívek chce být jako ty, anebo kolik chlapců si přeje, aby tě dostalo. Jsi víc než cenovka na tvém oblečení. Nezáleží na tvých známkách z matematiky. Dokonce ani na tom, kolik obdivovatelů máš na Twitteru nebo na Facebooku. Tvoje hodnota překovává všechny pozemské věci.

Protože v očích našeho Boha jsi milovaná. A stojí za to zemřít za tebe. Bez ohledu na to, kým si myslíš, že jsi, ať už se oblékáš podle nejnovější módy anebo se tvůj šatník podobá šatníku tvé babičky, ať už patříš mezi ty Nej- anebo ne, bez ohledu na to, jestli jsi nejoblíbenější dívka na škole, anebo si tě nikdo nevšímá, jestli jsi miss popularity anebo ve tvém životě nebyl nikdo, koho bys nazvala svým přítelem, jestli miluješ sebe a svůj život anebo se nedokážeš postavit před zrcadlo a máš pocit, že všechzno ve tvém životě se hroutí, nezáleží na tom, jestli se cítíš jako vítěz anebo jako největší světové selhání, bez ohledu na to, kdo si myslíš, že jsi. Skutečností je, že si zasloužíš někoho, kdo za tebe položí život.

Protože jsi mocná, silná a schopná. Přečti si o ženách v Bibli. Ester, Rút, Marta, Marie. Tyto ženy navždy změnily svět. A ve vás, v každé z vás je žena se stejnou mocí, silou a schopností navždy změnit tento svět. A tvou odpovědností je objevit tu ženu a vysvobodit ji.

To jsi Ty! A jakékoli hlasy ve tvé mysli, které se ti snaží namluvit opak, jsou od nepřítele. A kdykoli je napříště uslyšíš, pověz jim toto: „Ne! Já ne, Satane. Jsem dcerou Boha živého. Chráněná. Milovaná a zbožňovaná Stvořitelem všech věcí, a převyšující všechny věci. Ke slávě Jeho, který je větší než vše. JÁ JSEM ÚŽASNÁ! A prosím, nezapomeň na to."