Probuďme své bohatství v sobě.

"Duch nestanoví žádné hranice bohatství, kterého můžete dosáhnout. Omezení je koncept, který vznikl v mysli člověka. Jestliže budete mít na vědomí, že sloužíte především záměrům Ducha, nikdy se nebudete cítit vinni tím, že si přitahujete více peněz než ostatní."

Ralph Smart:
JAK SI SPLNIT CÍLE
(tajemství úspěchu)

Jak do života přitáhnout více peněz

30.11.2014 11:39

Mnoho kultur vychází z legend, které v nás živí přesvědčení, že bohatství a spiritualita se vzájemně vylučují.

Jak si přítáhnout více penězPravda je ovšem taková, že peníze nejsou ani „dobré“ ani „špatné“ a pokud jste autentická a integrovaná osobnost, nemohou vás proměnit v její opak. 

Peníze JSOU podstatnou součástí našeho duchovního vývoje a pokud k nim cítíte odpor, ať už se věnujete čemukoli, zcela jistě se to promítne do výsledků vaší činnosti. 

Pokud tedy chcete skutečně postoupit dál na své duchovní cestě – a na cestě k prosperitě – musíte najít způsob, jak se od výše uvedených bájí osvobodit. Jen tak můžete s lehkostí pokročit na další stupeň osobního úspěchu.

Dobrou zprávou je, že kdykoli se zbavíte některého z mýtů o financích, které vám už neslouží, otevřete si dveře k nové úrovni příjmů, svobody, důvěry a rozhodnosti.

Představím vám 5 možností, jak díky penězům duchovně růst a být více činorodí:

1. Peníze vytvářejí čas
Modlitba, meditace, retreat anebo čas k přemýšlení jsou velice důležité aktivity, díky kterým zůstáváte v neustálém spojení s Božskou energií. Musíte mít dostatečné příjmy, abyste si mohli dopřát tento výjimečný čas soustředěné pozornosti k věcem ducha a nemuseli celé dny trávit vyčerpávající honbou za výdělkem doprovázenou věčnými otázkami, odkud přijdou další finance.

2. Peníze vyjadřují lásku
Kolika lidem můžete pomoci, pokud si musíte neustále dělat starosti, kde a jak vyděláte dost peněz? Jestliže máte dostatečný příjem, můžete z něj štědře rozdávat ostatním. Je v zásadě jedno, jestli se dělíte o svůj čas, služby, výrobky nebo o své finance. Můžete se rozhodnout, že obdarujete takové osoby a podpoříte takové záležitosti, které posílí vaši vizi lepšího světa.

3. Peníze inspirují naději
Jakmile uspějete, největší dar, který můžete přinést, je stát se majákem pro všechny ostatní, kterých se tak dotknete a inspirujete je. Tím, že jim ukážete, čeho jste dosáhli, pomůžete jim uvěřit, že i oni mohou dokázat totéž.

4. Peníze jsou energie
Peníze představují výměnu služeb a času mezi vámi a vašimi zákazníky, dodavateli, obchodníky apod. Energie peněz je neustále v pohybu a šíří se všemi směry. Stanete-li se bohatými, přispějete ke zvětšení tohoto proudu. Umožníte tak větší hojnosti, aby se manifestovala ve vašem životě i v životě lidí, kteří vás obklopují.

5.Peníze plynou z Ducha (ze Zdroje)
Duch nestanoví žádné hranice bohatství, kterého můžete dosáhnout. Omezení je koncept, který vznikl v mysli člověka. Jestliže budete mít na vědomí, že sloužíte především záměrům Ducha, nikdy se nebudete cítit vinni tím, že si přitahujete více peněz než ostatní a nebudete si nikdy myslet, že váš úspěch zbavuje někoho jiného něčeho, co potřebují.

Zapamatujte si, že přitahování velkého množství peněz je součástí vaší duchovní cesty.

Pokud se budete udržovat ve vlastní moci vůči penězům, budete se citit živí, napojeni na svou pravdu a budete moci vyjadřovat svůj plný potenciál.

Až se o vás příště budou pokoušet pochybnosti tváří v tvář vašim schopnostem přitáhnout si více peněz, nebo pokud se vás bude zmocňovat myšlenka, že přitahovat více je „špatné“, vzpomeňte si, že strach a pochybnosti nikdy nejsou vyjádřením pravdy a že jste předurčeni k tomu, abyste byli bohatí více, než jste si kdy dokázali představit.

Ať Vás provázejí Radost a Hojnost.


Marcelle Della Faille

Zdroj: La solution est en vous

Diskuse: Jak do života přitáhnout více peněz

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.