Probuďme své bohatství v sobě.

Ralph Smart:
JAK SI SPLNIT CÍLE
(tajemství úspěchu)

Vláďa Böhm: Jak najít a žít své životní poslání

13.01.2015 00:13

Lidé, kteří se v současné době neptají po svém životním naplnění či poslání patří ke světlým výjimkám. Když se dívám kolem sebe, většina mých přátel intenzivně hledá způsob, jak životu dodat větší smysl. Často je pronásleduje touha opustit aktuální zaměstnání a vydat se na cestku k větší svobodě. 

Jako bychom si kolektivně začínali uvědomovat, že práce má poskytovat také prostor k vyjádření naší tvořivosti. Nemá být pouhou tupou honbou za penězi. Chceme přinášet reálný užitek. Už nechceme být kolečkem v soukolí dobře promazaného stroje, který vyrábí věci, jejichž smysl nám uniká. Nechceme být maratonovými běžci, kteří se ženou za výdělkem, abychom ten pak užili ve striktně vymezeném času "dovolené" nebo o krátkých sobotách a nedělích. Čím dál víc chceme žít každý den naplno. Se svými blízkými, se sebou sama.

Pokud i vy čelíte podobnému nutkání, zcela jistě si každodenně kladete otázku JAK? Jak najít pro sebe tu pravou cestu a jak ji proměnit v pramen prosperity? 

Vladimír Böhm, původně úspěšný podnikatel, dnes průvodce duchovním rozvojem a zdravým životním stylem, je z těch, kdo svůj směr a cíl našli. A rád se o ně s vámi podělí.