Probuďme své bohatství v sobě.

„Pokaždé, když se soustředíte na „Já nevím, co chci. Co vlastně v životě potřebuji?“, „Co mám dělat?“, automaticky znemožňujete příchod odpovědi. Doslova jí totiž bráníte tím, že aktivujete vlastní pocit „nevědění“.


Proto se musíte nejprve naladit na to, co už víte a potom přijdou i odpovědi na vaše otázky. Nejrychlejším způsobem, jak tohohle dosáhnout, je představit si, jaké by asi bylo, všechny odpovědi už dávno mít.“

(Teal Scott, z videa Jak zjistit, co vlastně chcete)

Ralph Smart:
JAK SI SPLNIT CÍLE
(tajemství úspěchu)

Víte, co opravdu chcete?

20.02.2013 22:11

Webové stránky zabývající se duchovním rozvojem se v posledních týdnech začínají plnit články a videi Američanky Teal Scott. Je jednou z těch, kdo od útlého dětství disponují mimosmyslovými schopnostmi. Věří, že tyto dovednosti jsou přístupné každému z nás – jde jen o otázku myšlenkového cviku.

Teal se narodila r. 1984 v Santa Fe, v Novém Mexiku. Její rodiče pracovali jako průvodci divočinou v národním parku Wasatch-Cache v Utahu. Malá Teal se stala pro své schopnosti velmi rychle známou, což rodině přineslo odmítnutí v rámci místní komunity. Navíc byla Teal zavlečena na třináct let do místní náboženské sekty, kde podstupovala rituální mučení a mentální programování. V devatenácti letech se jí odtud podařilo utéct. Od té doby působí jako „duchovní katalyzátor“. Pomáhá lidem vzpomenout si na energetickou jednotu našeho vesmíru a učí je, jak najít blaženost i v těch nejextrémnějších podmínkách.

Více o Teal Scott se dočtete na stránkách Probuzení.
Můžete ji rovněž sledovat na Facebooku, kde mj. najdete i  obrazy, které maluje. 

Ve videu, které Vám nabízím, Teal vysvětluje, jak se dobrat splnění svých tužeb a – především – jak zjistit, co si opravdu přejeme, v souladu se svou duší. 

 

 

Diskuse: Víte, co opravdu chcete?

Good info

Pharme325 10.08.2015
Very nice site!

Good info

Pharmf570 10.08.2015
Very nice site! <a href="https://aieypxo2.com/tovvas/1.html">cheap goods</a>

Good info

Pharmd632 09.08.2015
Very nice site!

Good info

Pharma342 08.08.2015
Very nice site!

Good info

Pharma63 08.08.2015
Very nice site! <a href="https://apeoixy2.com/tqssvv/1.html">cheap goods</a>

John

Smithb1 07.08.2015
tretinoin chemotherapy kadcfgaeagcdgfbc
<< 1 | 2