Probuďme své bohatství v sobě.

"Ten nejlepší vztah, který můžeme mít, je vztah s námi samotnými. (...)
 

Jakmile se napojíte na své vyšší Já, budete mít manželství sami se sebou. Sjednocení těla a mysli, duše a ducha – to je opravdové manželství“

(Ralph Smart)

Ralph Smart:
JAK SI SPLNIT CÍLE
(tajemství úspěchu)

Najít toho pravého. Jak jednoduché! ...Nebo ne?

17.03.2013 23:55

"Ano, jak snadné!

Když se zeptáte Francouzky, kde se seznamuje s muži, usměje se a obvykle odpoví: „Kdekoli!“ Příležitost k seznámení se nabízí na univerzitě, v barech a nočních klubech, kam chodí s přáteli, v metru, tržnici, kavárně, kam si šla číst knihu, na večírcích, v zaměstnání. Zkrátka kdekoli.

Všechny Francouzky, s nimiž jsme mluvily, bez výjimky potvrdily, že dřív než opustí soukromí vlastního domova, hezky se oblečou a upraví. Jednotně zachovávají přístup „člověk nikdy neví, co se může přihodit nebo koho potká“. Všechny rovněž otevřeně přiznaly, že nepouštějí ze zřetele šanci k seznámení. Znenadání může přeskočit jiskra. Ve zlomku vteřiny si s nějakým mužem padnete do oka.

Živá konverzace je ve Francii odedávna národní kratochvílí, a tak se Francouzka dá s tím mužem zcela přirozeně do řeči, ať na sebe narazili v obchodním domě, ve vinném sklípku, když si v pouliční půjčovně pronajímala kolo nebo na plakátech hledala zajímavý film. Vždy vychází ven s myšlenkou, že cestou do knihovny nebo do pekařství pro chléb se možná seznámí se zajímavým mužem. Odchází z domova v perfektně padnoucích džínsách a kozačkách, v elegantním saku a třeba se značkovým batůžkem přes rameno.“

(z knihy Jamie Cat Callanové „Francouzky nespí samy“, s. 60)


Jak jste na tom Vy? Je pro Vás flirt a koketování hračkou? Nebo si naopak lámete hlavu nad tím, kdy a kde už konečně potkáte toho pravého? Pokud ano, poslechněte si, co si o navazování vztahů myslí Ralph Smart - rodilý Londýňan, psycholog, autor, alchymista, badatel, radio moderátor, grafický designér, tvůrce filmů a zakladatel YouTube kanálu "Inifitie Waters", kde nahrává svá videa o nalezení pravého lidského potenciálu.
 

Diskuse: Najít toho pravého. Jak jednoduché! ...Nebo ne?

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.