Probuďme své bohatství v sobě.

Slyšely jste už o výzkumu, ve kterém byly dlouhodobě pozorovány dvě skupiny lidí - ti, kteří mají jasné sny a cíle a ti, kteří žádné nemají? 


Co myslíte, jaký byl výsledek zkoumání? Logický. Ti první zažívali v životě daleko větší úspěch než ti druzí. 


Zdá se vám to překvapivé? Mně ne. Někdy opravdu stačí "jen" si přát. Opravdově, z celého srdce a co možná nejdetailněji. 

Ralph Smart:
JAK SI SPLNIT CÍLE
(tajemství úspěchu)

Sedm tipů pro sedm dní

25.01.2015 22:23

Nezávislá žena, jantra



Milé přítelkyně,

ráda bych vás srdečně pozdravila v novém roce. Přeji sobě i vám,

AŤ PROŽIJEME ROK SNŮ.

A nemyslím to jako frázi.


1. NOVOROČNÍ JANTRA JAKO ZÁKLAD ÚSPĚCHU
Slyšely jste už o výzkumu, ve kterém byly dlouhodobě pozorovány dvě skupiny lidí - ti, kteří mají jasné sny a cíle a ti, kteří žádné nemají? Co myslíte, jaký byl výsledek zkoumání? Logický. Ti první zažívali v životě daleko větší úspěch než ti druzí. Zdá se vám to překvapivé? Mně ne. Někdy opravdu stačí "jen" si přát. Opravdově, z celého srdce a co možná nejdetailněji. O své bohaté zkušenosti s novoročním "čarováním" se ve svém článku dělí Lilia Khousnoutdinova.


2. JSEM NA OSTATNÍ MOC A JE TO V POŘÁDKU
Liliu považuji za expertku na sebelásku. Znovu to dokazuje ve svém nedávném videu, kde dodává odvahu nám všem, kdo občas nutkavě potřebujeme vybočit ze zaběhnutých šablon a dělat věci jinak, než naši nejbližší očekávají. Milujme se se vším, co jsme a co cítíme! A projevme se! I když se nás "zdravý rozum" bude snažit zastavit varováním, že "tohle je tedy už opravdu moc". Alespoň tak to vidí Lilia. Její povídání nově najdete na našem webu.


3. ZNÁTE SVÉ POSLÁNÍ? URČITĚ ANO. JDĚTE ZA NÍM!
Také si představujete, jak letos ještě více rozvinete svou tvořivost, objevíte své poslání s velkým P a to se pak stane vaším zdrojem obživy? Možná i vám se zdá, že jde o sen až příliš pohádkový, než aby se stal skutečností. Nezoufejte. Jsou lidé, kterým se splnil a jsou ochotni o svou cestu se podělit. Patří k nim i Vláďa Böhm. Doporučuji zejména třetí z videí, které na našem webu přinášíme.


4. PENÍZE JSOU JAKO LIDÉ. MOC RÁDY SE MNOŽÍ. NEBRAŇME JIM!
Věřím, že nejsem sama, kdo mezi svá novoroční předsevzetí zařadily i systematickou práci na vlastní prosperitě. Ať jsme jakkoli duchovně pokročilé, materiální svět má svá pravidla, která nelze obejít. Peníze pro nás představují trvalou výzvu. Inspiraci, jak na konci roku najít v prasátku třeba i několik desítek tisíc, nabízí magazín Čarujeme.


5. DOMÁCNOST LEVOU ZADNÍ? JDE TO!
"Dnešní matky za sebou nemají žádnou vyšší dívčí, co by je připravovala na vedení domácnosti. A co si budeme říkat, je to vrcholný management zvládat kromě péče o děti i domácnost, vaření, péči o sebe samu, a to vše tak, aby to mělo nějaké viditelné výsledky. Kdysi se mi hodně osvědčil systém flylady.net, patnáctiminutový úklid, návod, jak po krátkých úsecích den co den uklízet tak, aby vaše ruka jednou za čas dopadla na všechny kouty v domě či bytě, vyhazování nepotřebných věcí, vytipování míst, kde má nepořádek tendenci "hnízdit". V té době chodily pokyny e-mailem a to nebylo praktické. Teď je tady hezký a přehledný blog Terapie domova. Třeba někomu pomůže. Já se rozhodně inspiruji", píše moje kamarádka Anna Pohořálková, majitelka obchodu pro přemýšlivé rodiče V BAVLNCE.


6. ČISTÝ DOMOV JE FAJN, ALE SEXY LOOK JE VÍC! ;-)
Je možné, že i přes precizní plánování a organizaci vás snahy o dokonalý domov občas poněkud zmohou. Může se dokonce stát, že nad svůdnou, pohodovou ženou s jiskrou v oku tu a tam začne mít navrch osoba s příznačným názvem "puťka domácí". Pozor na to! Ačkoli většina mužů tvrdí, že důležité je dobře vařit a prát košile, ve skutečnosti očekávají něco docela jiného. Pohlédněte pravdě do očí a hrdě a nebojácně jí čelte. Dlouhodobě se to vyplatí. ;-)


7. POLEŽET SI, PROTÁHNOUT SE A PŘITOM ZHUBNOUT? KLIDNĚ.
Být zdravá znamená nejen být schopná vykonávat veškeré aktivity, na které máte chuť, ale zároveň cítit se dobře. Dnešní životní styl nám většinou příliš nenahrává ve snahách o wellbeing, neboli duševní pohodu, kterou provází i dobrý pocit z vlastního těla. Objevila jsem však okouzlující metodu, díky níž si můžete nejen protáhnout záda a odpočinout, ale rovnou i hubnout. Prakticky bez námahy. Myslím, že stojí za pozornost.


Přeji vám dny naplněné láskou a radostí. A nezapomeňte - Vaše bohatství je ve Vás! Vy jste bohatství. :-)

Srdečně
Katy