Probuďme své bohatství v sobě.

"Většina lidí končí školu a stává se otroky peněz. Je čas, aby se školy začaly zabývat vzděláním v oblasti financí, protože se nestaneme doopravdy svobodní, pokud nedosáhneme finanční svobody!"


(Robert a Kim Kiyosaki)

Ralph Smart:
JAK SI SPLNIT CÍLE
(tajemství úspěchu)

Robert Kiyosaki vyzývá: Přijměte zodpovědnost za své peníze

04.11.2014 00:41


Jak se cítíte, když pomyslíte na své současné příjmy? Jste spokojeni s jejich výší a baví vás způsob, jak je získáváte? Máte dostatek financí na vše, po čem toužíte? A víte, co se s vašimi penězi děje, když je s důvěrou uložíte na některý z bankovních účtů?

Robert Kiyosaki, známý americký podnikatel a investor, spolu se svou ženou Kim dlouhodobě vyvíjejí aktivity, kterými chtějí široké veřejnosti sdělit jediné: zajímejte se o své peníze. Učte se jim rozumět. Stavějte se k nim vědomě a aktivně, protože jestliže to neuděláte, všechny instituce, kam vaše peníze putují, vaší neznalosti využijí. Důvodem navíc, proč být finančně vzdělaní, je i doba, kdy klasické zaměstnání už dávno přestalo být jistotou. Zaměstnavatel, a s největší pravděpodobností ani stát se o vás nepostarají, když náhodou onemocníte anebo když přijde čas zaslouženého odpočinku. 

I proto Robert se svým týmem natočil video, kde se s velkou naléhavostí obrací na všechny, komu není lhostejná jejich životní úroveň. Ta aktuální i ta budoucí. V dokumentu např. zazní odpovědi na otázky: Proč nedávat peníze do fondů a jak získat nekonečný příjem. Co je cashflow. Jaká je podstata současné hospodářské krize. Řeč je  o inflaci, důchodech, aktivních i pasivních příjmech, diverzifikaci i finančních poradcích. 

Proč jsou dnešní rady zastaralé? Poslechněte si názory "bohatého táty":

"Kvůli nedostatku finančního vzdělání končí vaše peníze u někoho, kdo vydělává na vaší nevědomosti."

"Přichází éra zhroucení finančních trhů. Bude to největší převod vlastnictví během mého života."

"Nyní dochází k největší finanční loupeži, náš majetek je legálně rozkrádán systémem daní, zadlužením, inflací a důchodovým systémem."

"Myslím, že řešením je dělat vše naopak, než jak to doporučují média."

"Hodně lidí volí změnu vlády místo toho, aby změnili sami sebe."

"Většina lidí končí školu a stává se otroky peněz. Je čas, aby se školy začaly zabývat vzděláním v oblasti financí, protože se nestaneme doopravdy svobodní, pokud nedosáhneme finanční svobody!

Naší odpovědí na finanční krizi je finanční vzdělávání."

PŘIJMĚTE ZODPOVĚDNOST!


(Robert a Kim Kiyosaki)

 

 

 

Zdroj: www.vzdelavacifilmy.cz