Probuďme své bohatství v sobě.

"Po mnoho let se prováděl ve Spojených státech sociologický průzkum, jehož výsledky byli vědci ohromeni. Objevili 50 miliónů lidí, kteří tvoří novou kulturu s novými způsoby života, hodnotami a pohledem na svět. Běžná média se o těchto lidech téměř nezmiňují. Po celém světě je jich dnes přibližně 200 miliónů. Jedna věc, kterou mají společnou, je pocit, že jsou sami."


(úvod filmu Revoluce kulturně kreativních)

Ralph Smart:
JAK SI SPLNIT CÍLE
(tajemství úspěchu)

Revoluce kulturně kreativních

12.02.2013 02:36
...Pro ty, kteří se domnívají, že jsou sami....

"Po mnoho let se prováděl ve Spojených státech sociologický průzkum, jehož výsledky byli vědci ohromeni. Objevili 50 miliónů lidí, kteří tvoří novou kulturu s novými způsoby života, hodnotami a pohledem na svět. Běžná média se o těchto lidech téměř nezmiňují. Po celém světě je jich dnes přibližně 200 miliónů. Jedna věc, kterou mají společnou, je pocit, že jsou sami.

V rámci tohoto filmu jsme navštívili mnoho zemí, abychom vám ukázali, jak tito lidé mění svět."

Úvod filmu, který Vám chci dnes nabídnout, dostatečně vyjadřuje jeho poselství. Patříte-li ke kulturním kreativcům, nabije Vás radostí, že v tom "nejedete sami".

Z mnoha cenných vzkazů dokumentu vybírám ještě alespoň jeden:

"Hodně z nás z důvodu nespokojenosti a frustrace ze stavu současného světa obviňuje současné politické vedení a požaduje po něm, aby něco změnilo. Ale víte, současné vedení nemůže než jet dál. Musí nám zajistit přísun jídla, běžný chod společnosti a našich firem a nemá tudíž moc prostoru na to radikálně se zamyslet nad tím, jak by se ty věci daly dělat jinak. (...)

A nakonec je to na lidech jako jsem já a mně podobní, aby co nejrychleji vytvořili nové systémy, které budou dost vyzrálé na to, aby dokázaly zaujmout místo starého systému. Není to zodpovědnost našeho současného vedení. Nelze od nich žádat, aby vytvořili nový systém. Nakonec to musíme být my, kdo převezmeme zodpovědnost za vytvoření nového systému. A musíme to udělat co nejrychleji."

Vaše Katy Levandule

 

 

Diskuse: Revoluce kulturně kreativních

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.