Probuďme své bohatství v sobě.

Ralph Smart:
JAK SI SPLNIT CÍLE
(tajemství úspěchu)

Šťastný nový rok

30.12.2012 21:32

Milé čtenářky, milí čtenáři,

vítám vás na našich stránkách, jejichž účelem je zejména potěšit a povzbudit ženskou duši, ale i přispět k propojení těch, kdo sdílejí touhu po opravdovějším a hlubším prosazení ryze ženských aspektů v našem dosud maskulinním světě. Jsem přesvědčena, že jedině skutečná rovnováha obou pólů našeho lidství přinese zdraví – do našich vztahů, přírody i společnosti, ve které žijeme.

Zapojte se do diskusí, buď zde, pod články, nebo na Facebooku. Máte-li co říci, napište vlastní článek. Rádi vás přivítáme do našeho kruhu přispěvatelů, ať už jste žena či muž.

***

S Novým rokem si můžete přečíst, jak váš život mohou ovlivnit „péefka“. Ve Videu týdne rozebírá Hanna Rosin nedávný americký průzkum, jehož výsledky poskytnou zaručeně vzpruhu ženskému sebevědomí. Zajímáte-li se o duchovní souvislosti „magického“ prosince 2012 a času následujícího, zvu vás k setkání s Karaimi Motyčkovou a Gabrielou Filippi. Jejich povídání natočil Igor Chaun.

Na závěr malé upozornění: můžete připojit svůj podpis pod Petici za ochranu lidských práv v otázkách mateřství v Evropě. České porodnictví má v tomto směru nemalé rezervy, o čemž svědčí stále ještě velký počet žen, pro něž spontánní a přirozený porod zůstává nesplněným snem.

Úspěšný start do roku šťastné třináctky.

Vaše Katy